Hytter

Hyttefelt

Om oss

Kontakt

Med ly i lende

Slår du opp i ordboka ser du at lende betyr terreng. Det liker vi godt. Ikke bare fordi vi rent fysisk bygger hytter og utvikler hyttefelt i forskjellige typer landskap, men fordi et lende inneholder mer enn bare det du kan se, ta på og vandre rundt i.

I tillegg til fjelltopper, fiskevann, varder og klukkende bekker er noe av det viktigste i et lende, slik vi ser det, menneskene i det. Folka som ferdes, av og til herdes, men som oftest trives i naturen. Folk som vil ha gode tider i lende.

Å ha gode tider i lende, handler også om å ha det godt inne. Det er jo tross alt hytter vi bygger. Hyttene er moderne og stilfulle med et dempet design. Det betyr at de passer inn i omgivelsene og ligger naturlig i terrenget. Innvendig er de romslige med smarte planløsninger.

Hyttene er tegnet av Vårdal Arkitekter, salg tar etablerte meglere seg av og selve hyttebyggingen foregår i vårt produksjonslokale i Rollag. Resultatet av dette er miljøvennlige og bærekraftige hytter, tilpasset omgivelsene og dine behov.

Vi som står bak selskapet har selv vært i bransjen i en årrekke, noe som gir oss mange års erfaring og fartstid innen både hyttebygging og feltutvikling. Drevne fiskere er vi også, men hvilket fiskevann du finner oss ved, sier vi aldri. (Med mindre du kjøper ei hytte eller to, da)

Ha en strålende dag videre.

Vi ses i lende.